από το 1980

παραμένουμε πιστοί στα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά

τόσο των προϊόντων, όσο και των υπηρεσιών μας

Βιοτεχνία

Το σύνολο των προϊόντων μας κατασκευάζονται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις μας, καθώς διαθέτουμε ένα από τα πιο οργανωμένα και σύγχρονα εξοπλισμένα τμήματα παραγωγής στρωμάτων και υποστρωμάτων. Έτσι, μπορούμε να εγγυηθούμε στο ακέραιο για τον έλεγχο ποιότητάς τους, σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.

Η πρόσβαση στο χώρο της βιοτεχνίας επιτρέπεται σε όλους μας του πελάτες, με σκοπό να διαπιστώνουν και οι ίδιοι τόσο τη φροντίδα όσο και την τήρηση των κανόνων και των προδιαγραφών καθ’ όλη τη διάρκεια κατασκευής ενός στρώματος. Ταυτόχρονα, έχουμε την ευελιξία όταν η γκάμα μας δεν καλύπτει τις ανάγκες του πελάτη, να συνθέσει με τη βοήθεια των έμπειρων τεχνικών μας το δικό του προσωπικό στρώμα.

Έκθεση

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσής μας, ο πελάτης μπορεί να δοκιμάσει τα στρώματα ένα προς ένα ώστε να επιλέξει το κατάλληλο για αυτόν μέσα από τη μεγάλη γκάμα μας.

Τόσο σε υφάσματα όσο και σε σκληρότητα του στρώματος, η ποικιλία μας είναι ικανή να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες όπως για παράδειγμα παθήσεις στη σπονδυλική στήλη κτλ.

Ακόμα και αν κάποιος δεν βρίσκει αυτό που αναζητά στα υπάρχοντα προϊόντα μας, είμαστε βέβαιοι πως μπορούμε να το κατασκευάσουμε μαζί του, όπως ακριβώς το επιθυμεί.

Επικοινωνηστε μαζι μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε σας ερώτηση σχετικά με λιανική ή χονδρική πώληση.

0